Dobrodelni Panettone - Zemono+

ZEMONO+ PODARIL PANETTONE ZA 28-URNI DOBRODELNI MARATON RADIA 1

Vedno bolj podprta in pozdravljena dobrodelna akcija Radia 1: 28-urni dobrodelni maraton, se je začela včeraj, 22.12 in končala danes, 23.12. V lanskem letu so zbrali čez milijon, letos pa 1.042.799,66 evrov. Gre za dobrodelni projekt, kjer v postavljeni hiški na Mestnem trgu gostijo različne glasbene goste in druge osebnosti, voditelji pa oddajo povezujejo 28 ur brez prestanka. 

S poslanim SMS-om POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 lahko še vedno donirate tudi vi in tako pomagamo socialno ogroženim družinam.

Letos pri projektu sodelujemo tudi mi. Tomaž Kavčič je gostoval na Radiu 1, kjer je ekipo okrepčal s svojim panettonom. Deželak Junak ga je komentiral, kot: “Vonj, ki vzburi brbončice.”  

Podaril pa je tudi 10 kilogramski panettone, ki je narejen po Tomaževi recepturi, pečen pa v slavni italijanski pekarni panettonov v Torinu. Tomažev panettone je hit vsako leto. Seveda ne gre za klasičen panettone, ampak kandirano sadje nadomeščajo kandirane olive, brinj, piranska sol pa zaključi celoto.

Denis Avdić je po pokušini zagrabil 10 kilogramski panettone in v eter dejal: “jst ga prodam za jurja.” Kasneje se je ponudnik tudi našel, zbran denar pa bo šel v celoti v dobrodelne namene.

V mesecu decembru je dobrodelnost izražena še bolj, kot ostale mesece. Zato ne pozabite na dobrodelnost tudi vi. Pa naj bo to s poslanim SMS-om za dobrodelni maraton Radia 1, nasmeškom popolnemu tujcu, povabilom na kavo osamljeni sosedi ali sosedu in še bi lahko naštevali.

 

“Sreča se skriva v majhnih stvareh, drobnih trenutkih in lepih rečeh.”

Prijavite se na e-novice.