SELEKCIJA

Pellentesque orci ex, vehicula sed blandit at, pharetra ac dui. Sed posuere dui sit amet urna efficitur facilisis. Fusce ultricies eros nisl, sit amet.

selekcija

SELEKCIJA

V imenu blagovne znamke boste našli tudi besedo selekcija ali izbira, ki pa ni le rezultat prepleta izkušenj in idej, temveč je selekcija zlasti platforma za sodelovanje, razvoj in združevanje mladih kuharjev z izjemnimi idejami na začetku poti, že brez izkušenj, predvsem pa brez občinstva. Najprej se bom pod selekcijo podpisoval sam, kaj kmalu pa bodo na mojem mestu tudi drugi podpisi.

Rad pomagam in delim znanje, če le poznam rešitev ali vem, da jo zmorem najti, zato bo ZEMONO + tudi platforma za vse, ki se želijo predstaviti. Ponudil bom vsakemu možnost, da spoznamo njihove ideje in izdelke.

Z blagovno znamko zagotavljamo kakovost, pravično obravnavo vseh deležnikov, dodelano logistiko, skrbno izbrane sestavine in vse, kar od mene upravičeno pričakujete, obenem pa je ZEMONO + okolje, nekakšen inkubator in pospeševalnik, ki omogoča varne prve korake. Gostinci smo premalo povezani in želim si, da bi se stanje izboljšalo, da bi bolj sodelovali in ob tem upam, da je tudi ZEMONO + korak v to smer.

Prijavite se na e-novice.